tirsdag den 10. maj 2011

Forelskelsens fortvivlede faser - førførende brevroman pr. email

Glattauer, Daniel: God mod nordenvind

Det hele begynder med en fejltagelse ...!

Fru Rothner (med mand og børn) vil opsige sit abonnement på tidsskriftet Like, men kommer til at lave en stavefejl i mailadressen, så mailen modtages af hr. Leike (single). Og han gør hende opmærksom på fejltagelsen i en svarmail.

Hun arbejder med hjemmesider; han er sprogprofessor. Med andre ord - to kreative mennesker med magt over både mediet og sproget.

Deres korrespondance er i begyndelsen høflig, formel og kortfattet. Men inden længe tager den fart og udvikler sig fra et bekendtskab til et venskab til en kærlighedsutopi skabt af bogstaver. Og milde moster, hvor de to kan det dér med bogstaver.

Deres cyberspaceforhold udvikler sig intenst, varmt og foruroligende. De bliver dybt afhængige af hinanden; de bliver uundværlige for hinanden. De diskuterer hverdagsting, forelskelse, jalousi og spændingen ved (i cyberspace) at møde et fremmed menneske, man klinger i takt med - er tæt sjæleligt forbundet med.

Jeg vil ikke røbe, om de to elskende også mødes "in real life". Det skal du som læser selv have lov at filosofere dig frem til.

"God mod nordenvind" er medrivende, meget nem at læse og ustyrlig morsom. Jeg blev helt varm om hjertet og i godt humør, mens jeg læste - og det er faktisk ikke så ringe endda ...!

Så hvis du vil reservere denne livsbekræftende cyperspacekærlighedsroman, så klik - her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar