fredag den 29. juli 2011

"Spis, bed, elsk", roman af Elizabeth Gilbert.

Hvad gør man, når man vågner op en dag  og indser, at alt hvad man troede, man drømte om, ikke lever op til forventningerne?

Elizabeth Gilbert har alt, hvad hun nogensinde har ønsket sig: en flot karriere, en sød mand, et dejligt hus. Alligevel befinder hun sig pludselig i sit livs krise, og alt må tages op til revidering. Hendes ægteskab har mistet gløden, hun er rastløs og længes ud. Under sin seng har Elizabeth en æske. I den gemmer hun avisudklip, billeder, postkort og bøger om alle de steder, hun drømmer om at se. Da hun vælger at blive skilt fra sin mand, tager Elizabeth ud i verden for at finde de svar, hun søger. Hendes spørgsmål er almenmenneskeligt: "Hvordan bliver jeg lykkelig?"

"Spis, bed, elsk" er en selvbiografi skrevet af forfatteren Elizabeth Gilbert om den svære tid efter hendes skilsmisse, om udlængsel, selvransagelse og om kærlighed -til mad, vin, venner, familie, mænd. Det er måske ikke stor verdenslitteratur - men hvad så? Sproget er flydende, humoristisk, legende og let og historien er vildt inspirerende. Bogen blev udgivet i 2010 og lå på bestseller-listen hos New York Times i over et år! Sidenhen er succesen blevet filmatiseret med min Hollywoodfavorit, Julia Roberts, i hovedrollen. Filmen er perfekt til en regnvejrsdag hjemme på sofaen. Bogen er perfekt på et hvilket som helst tidspunkt; i hængekøjen, ved poolen, i lænestolen, under dynen.

Bestil bogen her. Og se traileren for filmen, "Eat, Pray, Love" på youtube. På Elizabeth Gilberts egen hjemmeside kan man læse meget mere om Gilberts forfatterskab og finde uddrag fra hendes selvbiografi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar