lørdag den 9. juli 2011

Mads & Monopolet

Jeg har noget med stemmer. Som barn kunne jeg blive helt salig af at lytte til Thomas Winding, senere var Alex Nyborg Madsen favorit og nu er det Mads Steffensen. Han har bare en god radiostemme.
Derfor er jeg også en trofast lytter til Mads & Monopolet lørdag formiddag. Her diskuteres små og store dilemmaer, altid med en seriøs tilgang til emnet. Monopolet består af tre kendte personer, som løbende udskiftes. Intet er for småt eller ubetydeligt til at blive udsat for Monopolets diskussioner og holdninger. I øjeblikket holder Mads & Monopolet sommerferie - i stedet sendes highlights fra det sidste halve år.
Vil du høre nogle af de tidligere udsendelser, kan du hente podcast her


Nu er der så også kommet en bog, hvor Mads & Monopolet behandler emner indenfor parforholdet. Monopolet i bogen er Hella Joof, Pernille Rosenkrantz-Theil og Asger Aamund. Mads Steffensen indleder og beskriver dilemmaet og paneldeltagerne uddyber. Jeg har endnu ikke set bogen - og kan det virkelig lade sig gøre at tranformere radio om til en bog? Hvis du er nysgerrig, så reservér bogen her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar