lørdag den 15. oktober 2011

Dark Messiah of Might and Magic

Arkane Studios (and others):
Dark Messiah of Might and Magic

Efter mange års træning bliver lærlingen Sareth sendt for at aflevere en krystal til en af hans mesters allierede, der bor i en fjern by. Han ankommer lige i tide til at opleve byen under besættelse af Nekromantikernes udøde hære og til at få stjålet krystallen. Dette er starten på en kamp mod de farlige Nekromantikere, en kamp der meget vel kan koste Sareths sjæl.

Dark Messiah of Might and Magic ses I første-person, og kombinerer en blanding af action, rollespil og udforskning. Der er mange forskellige lokaliteter, der besøges, og de fjender og fælder man skal overkomme varierer også. På trods af, at der også findes en multi-player del, så er det ved single-player kampagnen at indholdet findes, og den kan sagtens spilles igennem flere gange med forskellige kombinationer af evner, f.eks. med fokus som kriger, bueskytte, troldmand eller tyv, og man vil næsten altid finde noget man overså tidligere.

Spillet er perfekt for dem som kan lide first-person action og fantasy, på trods af at historien ikke vinder nogen priser. Der går ikke længe før man går fra at tænke, hvordan man overvinder den næste gruppe fjender til, hvordan man skaffer dem af vejen på den sejeste facon.

Bestil Dark Messiah of Might and Magic til PC

Ingen kommentarer:

Send en kommentar