lørdag den 30. april 2011

"Tabte døtre" i Kina

Elsker du at læse beretninger fra det virkelige liv? Historier, som får tårerne frem og følelserne i spil? Så skal du læse den nye bog af den kinesiske forfatter Xinran: "Tabte døtre".

Bogen fortæller, hvordan mange forældre i Kina blev tvunget til at give deres døtre fra sig. Etbarnspolitikken, oldgamle og umenneskelige traditioner og økonomisk nød betød, at piger blev afleveret direkte til adoption eller efterladt på gaden, foran hospitaler eller børnehjem.

Xinran har besøgt en række kinesiske kvinder og fået dem til at fortælle, hvordan de blev skilt fra deres børn, ligesom de kvinder, der verden over har adopteret kinesiske piger, fortæller deres historie.
Xinran er selv en af disse efterladte pigebørn og du skal have et hjerte af sten for ikke at blive berørt af disse historier, som er fulde af savn, skyldfølelse, smerte og kærlighed.

Xinran ønsker, at bogen kan vise de mange adopterede, kinesiske piger, hvad deres biologiske mødre har været oppe imod - og at de er elskede og aldrig bliver glemt.

Reservér bogen her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar