søndag den 23. januar 2011

Franske opskrifter

Fransk simremad indeholder mere end 90 opskrifter på klassiske franske retter, tilpasset vores danske indkøbsmuligheder og køkkener. Her er forretter, hovedretter og desserter, samt snacks, syltetøj og varme drikke.

Alle retterne er forsynet med køkkentips, råvareomtaler og vinforslag. Der er ikke noget, der er rigtig svært, men det tager tid at tilberede maden fra bunden af!
Til gengæld kan tiden og umagen smages.

Ligesom Obelix faldt bogens forfatter, Hélène Wagn, i gryden som barn, og hun fulgte ivrigt med, når hendes franske mor lavede skøn fransk mad hjemme i køkkenet i Danmark. Sidenhen har Hélène Wagn beskæftiget sig med mad som journalist, redaktør og kogebogsskribent i mere end tyve år.

Med Fransk simremad vender hun tilbage til sit eget kulinariske udgangspunkt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar